Huawei vs. iPhone

A Huawei P30 Pro a Huawei egyik csúcspontja, hiszen erős hardverrel, nagyszerű kialakítással és hihetetlenül sokoldalú négylencsés kamerarendszerrel van felszerelve.

Az Apple iPhone XS Max az egyik legnagyobb okostelefon a környéken, és ez a Huawei egyik vetélytársa. De nézzük most meg, hogy miben különbözik a két telefon.

A Huawei különbözik a legtöbb Android gyártótól, mivel saját processzorokra támaszkodik. A P30 Pro-t a Kirin 980 hajtja, ugyanaz a chip, mint a Mate 20 Pro esetében. Ez a chip elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy a legújabb 3D-s játékokat játssza, és éveken át nagy teljesítményt nyújtson. De ez megegyezik-e az iPhone XS Max A12 Bionic készülékével? Sajnos nem.

Az Apple chipje a piacon az egyik legerősebb, és a Huawei még nem készített semmit ezen a szinten. Mindkét telefon gyönyörű. Mindkettőnek prémium érzékenységű üvegteste van, fémkeretbe helyezve. Mindkét telefon lenyűgöző színválasztékkal rendelkezik, és különösen lenyűgözött minket a P30 Pro esetében a Breathing Crystal és az Amber Sunrise készülék, valamint az iPhone XS Max finom arany kinézete.

Mindkét telefon IP68 vízállóságú, tehát mindkettő ellenáll a medencében vagy a kádban levő víznek, és mivel mindkettő üvegből készül, érdemes megfontolnia egy védőtok beszerzését, hogy megakadályozza a a repedéseket, attól függően, hogy melyiket választja.

Mindkettő nagy OLED kijelzőjű, de a P30 Pro 6,47 hüvelykes és az iPhone 6,5 hüvelykes kijelzője közt nincs különbség. Az iPhone nagyobb felbontású, ami kissé élesebb képet jelent. Az Apple határozottan kidolgozott néhány Retina varázslót az XS Max képernyőjén, és az iPhone kijelzőjén gyönyörűen mély feketék és élénk színek láthatók.

A TrueTone technológia, amely megváltoztatja a fehéregyensúlyt, hogy megfeleljen a környezeti fénynek, szintén a jó minőségről árulkodik. A P30 Pro kijelzője is jó, de az iPhone készüléké nagyszerű.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kína legszebb kisvárosai

Specifikus neuronok az agyban, amik a memóriák feltérképezéséhez kapcsolhatók