Florida legszebb szigetei

Florida, Amerika egyik legnépszerűbb utazási célpontja. Hihetetlen tengerpartok, hatalmas vidámparkok és számos izgalmas város otthona, így teljesen érthető, ha minden évben tele vannak a városok turistákkal.

Noha a nagyvárosok, mint például Orlando és Miami, a legnépszerűbb utazási helyek, mindenképpen érdemes felfedezni a floridai szigeteket is. Meglepő módon mindegyik egy vagy több hídon keresztül könnyen megközelíthető, ami szokatlan, de fantasztikus előny az autóval érkezők számára.

Miami partjainál és Miami Beach-től délre található a Key Biscayne néven ismert sziget. Bár közel áll Miami nyüzsgéséhez, elsősorban egy csendes lakónegyed. Key Biscayne fantasztikus hely az aktív életvitelhez és Dél-Florida melegének élvezetéhez. Élvezze a három mérföldes fehér homok szakaszát a Crandon Parkban, vagy induljon Bill Baggs Cape Florida állambeli rekreációs területéhez kajakozás céljából és a helyi világítótorony meglátogatásáért. Vannak mérföldnyi aszfaltos utak is, ahol élvezhetik az olyan tevékenységeket, mint például a kocogás, a kerékpározás és a görkorcsolya.

A Gasparilla-sziget egy kicsi sziget Florida nyugati partján. Noha olyan városok közelében található, mint Port Charlotte és Cape Coral, a Gasparilla-sziget sokkal nyugodtabb légkörrel büszkélkedhet. A spanyol kalózról nevezték el, aki valaha a szigeten élt.

A Gasparilla egyike azon kevés helyeknek, ahol még mindig megtapasztalható a régi Florida. A Boca Grande strandon sétáljon reggel, és merítse a lábujjait a hideg óceánvízbe. A sziget déli végén található a Port Boca Grande világítótorony, amelyet először 1890-ben nyitottak meg. Ha érdekli a madármegfigyelés, akkor a Boca Grande kerékpárút mentén való séta minden bizonnyal emlékezetes lesz, ráadásul itt csodaszép képeket is készíthet.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az ókori egyiptomiak madarakat gyűjtöttek áldozatok és mumifikáció céljából

Kína legszebb kisvárosai