Thaiföld: Kanchanaburi legszebb helyei

A Thaiföld nyugati részén elhelyezkedő Khwae Noi és Khwai Yae folyók Kanchanaburiban találkoznak, ami egy festői hely, ahol sok szép természeti terület található a városban és környékén. Míg a közeli hegyek, vízesések és nemzeti parkok sok látogatót vonzanak a térségbe, ugyanúgy sokan látják szívesen a Death Railway-t és a város számos történelmi helyét.

A második világháború alatt Kanchanaburi japán irányítás alatt állt, és a város számos múzeumát, műemlékét és emlékművét a történelem ezen részének szentelték.

Az egzotikus állatok széles választékával a Safari Park Nyílt Állatkert kiváló hely a családok számára, hiszen egyaránt szórakoztató és oktató jellegű. Az állatkert egy egykori bányászati gödörben helyezkedik el, és az állatkert hatalmas, nyolc különböző zónával rendelkezik, amelyek természetes stílusú élőhelyeknek néznek ki. A csúcspontok közé tartozik a szórakoztató krokodil-show, és akár zsiráfokkal, tigrisekkel és még sok más érdekes állattal is találkozhat. Szórakoztató napot tölthet tehát el a Safari Park Nyílt Állatkertben ezért mindenképpen érdemes megnézni, ha szereti az állatokat.

A JEATH Háborús Múzeum a halálvasút építése során elszenvedett háborús börtönök történetének elbeszélésére szentelte a múzeumot, és az egykori fogvatartási kunyhókat, emléktárgyakat és fényképeket is bemutatja. Japánban, Angliában, Amerikában, Ausztráliában, Thaiföldön és Hollandiában a „JEATH” rövidítés kiemeli a vasút építésében résztvevő országokat.

A Chungkai háborús temető a terület egyik legnagyobb háborús táborának helyszíne, ahol sok ilyen áldozat van eltemetve. Ez egy igazán érdekes hely, ami jól karbantartott sírokkal rendelkezik, és ha igazán meg szeretné tapasztalni hogy milyenek voltak a háború áldozatai, akkor érdemes ezt a helyet is megnézni.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A délutáni alvás ugyanolyan jó lehet, mint a vérnyomáscsökkentő tabletták

A magas vérnyomás mindig rossz?