A legszebb városok az Észak Amerikai Idaho államban

Az elmúlt években az alulértékelt Idaho egyre keresettebb hely lett a mindennapi élethez, a munkához és az utazáshoz is egyaránt, hiszen a turisták körében (és nemcsak) terjed a hír az állam jelentős varázsáról.

Mivel több mint száz zord hegyvonulat sújtja az államot, a kisvárosok és a nyüzsgő metropoliszok soha nem állnak távol néhány igazán látványos természeti látnivalótól, ahol a túrázás, a kajakozás és a síelés egyaránt népszerű időtöltés.

Hatalmas szárazföldjének nagy részét végtelen vidéki területek alkotják, és itt-ott érintetlen vadon található élettel teli helyekkel. Idaho legjobb városai közé tartozik a nyüzsgő fővárosa, Boise és a kalandokkal teli Idaho Falls, mivel mindkettő nagyon élénk.

A legtöbb esetben a laza élettempó és alacsony megélhetési költségek miatt nem csoda, hogy Idaho családokat, fiatal szakembereket és nyugdíjasokat egyaránt csábít a festői környezetben való letelepedésre.

Az Idaho déli részén található Twin Falls a lenyűgöző Snake River mentén fekszik, és a nagy és nyüzsgő város a környező régió központjaként működik. Amellett, hogy az azonos nevű kolosszális kanyonhoz és lenyűgöző vízeséseihez vezet, népszerű hely a letelepedésre alacsony megélhetési költsége, növekvő munkaerőpiaca és számos szabadtéri tevékenysége miatt.

Míg a mezőgazdaság még mindig kulcsfontosságú része az amerikai gazdaságnak, a közeli természeti látnivalók és kaszinók a szomszédos Nevadában is rengeteg turistát csábítanak a városba.

A Snake River Canyonban való túrázáson, kerékpározáson és kajakozáson kívül fényképeket készíthet a lenyűgöző Shoshone-vízesésről, és gyönyörködhet az isteni kilátásban a lenyűgöző Perrine Memorial Bridge-ről. Ezen felül bármikor felfedezheti Twin Falls történelmi belvárosát, megnézheti a vakmerő Evel Knievel ugrási helyszínét, vagy megnézhet egy színdarabot vagy előadást a College of Southern Idaho-ban. Mivel a Pend Oreille-tó festői partja mentén fekszik, és körülötte hegyek emelkednek, a kedves kis Sandpoint valóban idilli helyen található.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hogyan fessünk kerítést gyorsan és egyszerűen?

Bölcs gondolatok, amelyek motiválják a munkát!