Wisconsin állam legszebb látnivalói

Wisconsin számos kívánatos turista célpontnak ad otthontól a nagyvárosoktól a nemzeti parkokig, látnivalókkal és szebbnél szebb helyekkel várja az érdeklődőket, a természet szerelmeseit és a családokat.

A turisták egész évben szórakozást és kikapcsolódást találnak Wisconsinban, bár minden időjárási viszonyra fel kell készülniük, ha a lehető legjobb nyaralásra vágynak.

A Pattison State Park ad otthont a Big Manitou-vízesésnek, egy 50 méter magas vízesésnek, amely az államban a legmagasabb. A parkban található a Manitou-vízesés is, amely 9 méter magas. Számos kemping lehetőség és néhány közeli motel is megtalálható ha éppen szállást keres. A Halmok barlangja a barlang szerelmeseinek kedvezhet.

Madisontól 20 percnyire nyugatra található. Ez Közép-Nyugat egyik legkedveltebb barlangja, egész évben vezetett túrákkal elérhető. Az emberek gyakran a Halmok barlangját nevezik a Közép-Nyugat barlangjainak „ékszerdobozának”.

Számos formációjáról és puszta szépségéről ismert. A látogatók ebédet is fogyaszthatnak a piknik területén, túrázhatnak, meglátogathatják a Pillangókertet vagy megnézhetik a Fossil Diget.

A Minocqua-tó egy nagy tó Oneida megyében. A turisták számos nyaralót bérelhetnek a tó körül és csónakázásra is van lehetőség. A legnépszerűbb program télen a snowmobiling, nyáron pedig a vízisízés és csónakázás.

A Wisconsin Dells „A világ vízipark fővárosa” néven ismert, és számos látnivalót és szállást kínál minden vízipark kedvelőnek. A Dellsnek két látogatóközpontja is van, amelyek a segítik a turistákat nyaralásuk megtervezésében.

A központban 21 különböző vízi park is megtalálható, amit mindenképp érdemes kipróbálni. A vízipark egész évben nyitva áll az érdeklődők számára, és januártól decemberig valóban tele vannak látogatókkal és turistákkal.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Specifikus neuronok az agyban, amik a memóriák feltérképezéséhez kapcsolhatók

Mennyi ideig tárolhatók a fal- vagy egyéb festékek?