Hogyan tölthetsz le gyorsan és egyszerűen YouTube-videókat mobilra?

Egy rövid útmutatóval készültünk arról, hogyan tölthetsz le YouTube-videókat offline megtekintéshez. Ez az útmutató kizárólag azoknak szól, akik oktatóvideókat vagy oktatóanyagokat szeretnének letölteni saját célra.

A YouTube két lehetőséget is kínál a felhasználóknak a videók letöltésére offline megtekintéshez. Ezek azonban sajnos nem állnak rendelkezésre minden videóhoz. 

Csak néhány videó tölthető le az ingyenes verzióval. Ha letölteni szeretnél meg kell vásárolnod a YouTube Premium-tagságot, hogy több eszközön is élvezhesd az offline megtekintést.

Azok, akik a YouTube ingyenes verzióját használják, legfeljebb 48 órán keresztül nézhetik meg a letöltött videókat. Ha nem zenei tartalmat töltesz le, akkor az akár 29 napig offline is látható lesz internetkapcsolat nélkül.

Meg kell jegyezni, hogy a letöltési funkció jelenleg csak néhány országban/régióban érhető el. A támogatott régiók listáján Magyarország sajnos nem szerepel, de néhány video így is letölthető. Most pedig vessünk egy pillantást arra, hogyan tölthetsz le YouTube-videókat az okostelefonodra.

Hogyan tölthetek le YouTube videókat mobilra?

Először meg kell nyitnod a videót a YouTube-on és meg kell érintened a letöltés gombot, amely közvetlenül a videó alatt található. A videók titkosítva tárolódnak az eszközön, és csak a YouTube alkalmazásban nézhetők meg. 

  1. lépés: Nyisd meg a YouTube alkalmazást az okostelefonon és keresd meg a letölteni kívánt videót.
  2. lépés: A YouTube megjeleníti a videó előnézetét. Most érintsd meg a videó alján látható Letöltés gombot.
  3. lépés: Ha minden rendben zajlott, akkor a videó letöltődik, amiről visszaigazolást is kapsz. 

Megjegyzés: A YouTube nem engedélyezi a jó minőségű videók ingyenes letöltését, ehhez meg kell vásárolni a prémium előfizetését. Ez két letöltési lehetőséget kínál, köztük a 720p és az 1080p felbontást. Az ingyenes verzió 144p és 360p lehetőségeket kínál fel.

Hogyan tölthetek le YouTube videókat a telefonom tárhelyére?

Azoknak, akik videókat szeretnének letölteni a telefonjuk Galéria alkalmazásából, harmadik féltől származó YouTube letöltő program segítségére kell támaszkodniuk. 

Ezek a programok lehetővé teszik a videók letöltését olyan platformról, mint a YouTube. Mindössze annyit kell tenned, hogy bemásolod a YouTube-videó URL-címét. Ekkor megjelenik a videó egy letöltés gombbal, amivel bármilyen felbontásban letölthető a videó. 

Megjegyzés: A YouTube videókat nem szabad letölteni az alkotó jóváhagyása nélkül. Ez az útmutató kizárólag azoknak szól, akik oktatóvideókat vagy oktatóanyagokat szeretnének letölteni!

Megfontolható a YouTube Premium megvásárlása a jobb élmény érdekében. Ennek vannak bizonyos előnyei, például, hogy hozzáférhetsz a YouTube Music Premiumhoz, és hirdetések nélkül is nézhetsz videókat (táblagépen, asztali számítógépen és mobilon is). Ahogy fentebb is említettük, kapsz egy letöltési lehetőséget, valamint egy háttérben történő lejátszási lehetőséget, ami alapvetően kép a képben mód. 

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Íme a jelenleg megnézhető legjobb sorozatok a Netflixen

COSTA RICA legszebb turista látnivalói