Íme a jelenleg megnézhető legjobb sorozatok a Netflixen

Nem volt meglepő, hogy a Netflix 2021-ben ismét uralta a streaming előfizetések világát és ez valószínűleg 2022-ben is így lesz, hiszen fantasztikus Netflix sorozatok tömkelege várakozik megjelenésre idén is, de az is lehet hogy már meg is jelentek.

Míg a Netflix már közel egy évtizede rendkívül népszerű, a több száz tartalom egyetlen gombnyomással történő streamelésének értéke még fontosabbá vált, amikor a világ egy járványba zuhant és a földgolyó nagy része beragadt az otthonába. 

És bár a korlátozások mostanra fellazultak, mi, akik szeretjük a tévézést, továbbra is ragaszkodunk a Netflix-fiókunkhoz.

Szóval, melyik lesz a következő sorozat, amelyet meg fog nézni? Ha nem könnyű a választás nézd meg a Netflix sorozatok 2022-es listáját idei, amit az alábbiakban állítottunk össze.

Minden bizonnyal bőven van min izgulni a Netflix sorozatait illetően 2022-ben is. Az új természetfeletti sorozat, A 81-es számú archívum sorozat ígéretes lehet, ha kedveli a horror–természetfeletti történeteket, de ott van a legújabb évada az Ozark sorozatnak, amely megragadja a fantáziáját.

2022 másik nagy sikere a Netflix Original, amely idén tér vissza egy ígéretes második évaddal, a Bridgerton család. 

És ez még nem minden. A Netflix számos sorozatot kínál még 2022-ben, például a Stranger Things 4. évada, a Vaják: A vér eredete (The Witcher: Blood Origin) előzmény sorozata és az Esernyő Akadémia 3. évada is nagy várakozásnak örvend

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ezért érdemes gyömbért vagy gyömbér teát fogyasztani napi szinten!

Hogyan tölthetsz le gyorsan és egyszerűen YouTube-videókat mobilra?