A fejkendő már évek óta a nyár trendje

Ha ön is hangulatosabbá, színesebbé szeretné tenni frizuráját, akkor nem feltétlenül a festés a megoldás, egy szép kendővel is könnyen fel lehet majd dobni a frizurát. A sztárok közül is egyre többen választják a kendős hajkoronát, és az Instagramon is egyre csak terjednek ezek a megoldások, tehát ha ön is szeretne egy trendi frizurát, akkor szerezzen be néhány stílusos kendőt. Minél színesebb egy kendő, annál nőiesebb, tehát ne a legegyszerűbb kendők között válogasson.

Egy egyszerűbb copfot például igazán hangulatossá és trendivé varázsol egy fejkendő, tehát kösse meg lazán a haját egy hajgumival és a fejkendővel, és a nyári frizura már el is készült, és még két percet sem vesz igénybe.

A kendővel együtt a haját akár egy kontyba is felcsavarhatja, majd pedig rögzítse azt egy hullámcsattal. Ahhoz, hogy még jobban feldobja a frizurát, köthet a kendőre egy csomót, vagy egy masnit, ezek is igazán nőiesen mutatnak majd. Nagyon trendi megoldást jelent az is, ha a kibontott haja alatt átvezeti a kendőt és a fejénél egyszerűen körbeköti, ezzel kiemeli az arcvonásait és a frufruját is.

Akár fonás közben is hozzácsatolhatja a kendőt az egyik tincshez, és a fonás sokkal érdekesebb lesz, ha egy színes kendő is a fonat része lesz, ráadásul ez igazán szexi és bájos hatást is kelt. Ha elegánsabb frizurát szeretne, akkor kösse körbe a kendőt a fejére, majd szépen lassan kezdjen el tincseket tekerni rá, ezzel a megoldással pedig akár egy esküvőre is bátran elmehet.

Ha pedig egy lazább frizurára vágyik, akkor készítsen egy balerinakontyot, majd tekerje rá a kendőt, majd pedig kössön egy masnit, az eredmény zseniális lesz. Végül pedig akkor is nagyon jól mutat a fejkendő, ha a konty mellett csak fejpántként használja. A felsorolt frizurákhoz bármilyen színes fejkendőt használhat, nem fogja megbánni.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A lézeres szonda másodperceken belül észleli a halálos melanómát!

A szem-agy összekapcsolása visszaállíthatja a látást súlyosabb agyvérzés után is!