Star Wars visszatekintő – ezek voltak a 2023-as év legjobb Star Wars eseményei

Lucasfilm

Tizenöt évvel a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) című filmben való debütálása után Ahsoka Tano idén saját, elismert sorozatának sztárja lett, de előbb visszatértünk Mandalore-ba A Mandalóri (The Mandalorian) 3. évadához és ez még csak az élőszereplős kínálat volt az idei évre.

A Star Wars univerzuma mindig tele van új történetekkel és izgalmas hírekkel, a szívszorító Star Wars: A Rossz Osztag (eredeti cím: Star Wars: The Bad Batch) második évadától és a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai (Star Wars: Young Jedi Adventures) sorozatpremierjétől kezdve, amely fokozza építi a Star Wars-animáció iránti szeretetünket, valamint a Star Wars: A Köztársaság Fénykora könyvek és képregények utolsó szakaszának elindulásáig, mindenki számára volt valami érdekfeszítő élmény 2023-ra.

Ráadásul 2023-ban megtudtuk az új Star Wars filmekkel kapcsolatos terveket, bepillantást nyerhettünk Andor jövőjébe és még sok minden mást. Az bizonyos, hogy ez az év volt a rajongók éve, hiszen a Star Wars részek univerzuma óriásit bővült. Most, hogy már csak néhány nap van 2023 végéig, íme a kedvenc Star Wars bejelentések, megjelenések és pillanatok egy bámulatos évből.

A Star Wars: A Rossz Osztag 2. évada nem csak akció dús volt!

“Mikor követtük mi valaha is a parancsokat?” Ez egy olyan pillanat, ami következetesen megríkat szinte minden egyes rajongót és ez egy jó példa arra, hogy miért a Star Wars: A Rossz Osztag továbbra is az egyik kedvenc Star Wars története a Csillagok háborúja rajongói számára.

A 2. évad a szívfájdalomról szólt, de jövőre jön a Star Wars: A Rossz Osztag 3. évad, alig várjuk, hogy megtudjuk, mi lesz a Star Wars animációs történet folytatása.

A Mandalóri sorozat 3. évadában visszatérhettünk Mandalore-ba

Lucasfilm

Din Djarin és Grogu szeretett alapító családja idén visszatért és új küldetésre indult, hogy jóvá tegye a mandaloriánusnak azt a vétkét, hogy önként levette a sisakját. A páncélos azt a feladatot adta neki, hogy fürödjön meg a Mandalore bányái alatt található Élő Vizekben, hogy véget vessen száműzetésének, és ez a vállalkozás újraegyesítette őt Bo-Katan Kryze-al és magával vitte a rajongókat is a mesés bolygóra vezető útra.

Minden eddiginél közelebbi betekintést engedett A Mandalóri 3 évad a kibontakozó Új Köztársaság életébe, felfedte Grogu múltjának egy sorsfordító pillanatát, és Moff Gideon személyében visszatért egy régi ellenség, valamint káprázatos vendégszereplőkkel és a mandalore-i túlélők váratlan új kezdetével A Mandalóri 3. évada egy kihagyhatatlan történetet mesélt el a Star Wars-rajongóknak.

Végre megérkezett az Ahsoka sorozat is

Az Ahsoka sorozat magával hozott néhány ismerős barátot is, mint például Sabine Wren, Hera Syndulla, Ezra Bridger és még sokan mások személyében.

A sorozat sztárja, Rosario Dawson vezetésével, aki ismét ügyesen kelti életre a karakter tapasztaltabb változatát, a nyugodt bölcset, aki szükség esetén még mindig be tud durvulni, a történet a Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) számos kedvenc karakterét is élőszereplővé tette, és folytatta a szeretett sci-fi sorozat történetét. Sabine Wren szerepében Natasha Liu Bordizzo, Hera Syndulla szerepében Mary Elizabeth Winstead, Ezra Bridger szerepében pedig Eman Esfandi. De Ahsoka és Anakin Skywalker meglepetésszerű találkozása volt az, ami minden idők egyik legnagyobb Star Wars-pillanataként fog bevonulni a Star Wars rajongók tudatába és a barátságról és a tanításról szóló elmélkedéseiben az Ahsoka erejének ragyogó példája.

Új bejelentések – három új film, két új élőszereplős sorozat és további felfedezésre váró történetek!

A Skywalker filmjei 2019-ben értek véget, és bár imádtuk az új sorozatok, könyvek és játékok áradatát, amelyek azóta is lekötnek minket, mégis van valami különleges abban, amikor egy új Star Wars-filmet nézhetünk meg a nagyvásznon.

Idén Daisy Ridley mindannyiunkat meglepett, amikor bejelentette, hogy visszatér Rey szerepében a jelenleg fejlesztés alatt álló három új film egyikében. Addig is visszaszámoljuk a napokat a jövő évi élőszereplős premierig, a The Acolyte című sorozatra, Diego Luna visszatérésére az Andor 2. évadában (2025), Jude Law debütálására a Skeleton Crew-ban és a Star Wars: Jedihistóriák (Tales of the Jedi) második évadára is nagyon várunk.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

6 férfi divat trend, amit semmiképp se hagyj figyelmen kívül 2024-ben!

A csodálatos Lisszabon leglátogatottabb nevezetességei