A Mandalóri 3. évad legújabb előzetese a megváltásról szól

Lucasfilm

A Disney+ az ESPN és az ABC Network csatornán futó NFL Wild Card Game alatt egy új előzetest tettek közzé A Mandalóri című sorozat harmadik évadához.

Az előzetesben Pedro Pascal karakterét, Din Djarin és Grogu újraegyesülését láthatjuk, amint a következő kalandjukra indulnak.

Din azt is elárulja a trailerben, hogy visszamegy a Mandalore bolygóra, hogy megpróbálja megváltani magát, miután a 2. évad végén levette a sisakját és megmutatta az arcát másoknak.

Ahogy az előző részekből kiderült, Din tagja a Children of the Watch nevű vallási szektának, amely súlyos véteknek tekinti, ha valaki mások jelenlétében leveszi a sisakját.

Miközben Din a döntése következményeivel küzd, az Új Köztársaság is nehézségekkel küzd: “Valami veszélyes dolog történik odakint” – figyelmeztetett Carson Teva kapitány.

“És mire elég nagy lesz ahhoz, hogy cselekedjetek, már túl késő lesz.” A trailerben Grogu azt is megmutatja, hogy jobban uralja az Erőt, miután az előző évadban Luke Skywalkerrel együtt távozott, hogy a Jedi-templomában képezze magát.

A Disney a tavalyi D23 Expón adta ki az első teaser trailert a sorozathoz, ami megmutatta, hogy mindenki kedvenc Star Wars-családja valóban újraegyesül a 3. évadban.

Nem kell már sokat várnunk a következő évad megjelenésére – a 3. évad március 1-től lesz elérhető a Disney+-on streaming formájában.

A Mandalóri 3. évad filmelőzetes

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

2023 Filmbemutató dátumok: minden nagy film, amely a mozikba lesz látható

Mi a fast fashion és melyek a gyors divat veszélyei?