Íme az 1899 Netflix sorozat hivatalos előzetese

Netflix

Ha a Sötétség című hátborzongató német nyelvű krimisorozat rajongója vagy, akkor most örülhetsz, mert a Netflixről újabb rémségek hajóznak feléd. A Sötétség alkotói, Jantje Friese és Baran bo Odar hamarosan bemutatják a meglehetősen intenzívnek tűnő 1899-et. “Ami elveszett, az meglesz”- szól a szlogen. De ez nem biztos, hogy mindenki számára jó hír.

A sorozat cselekménye – ésszerűen szólva – 1899-ben játszódik, amikor a Kerberos nevű migránshajó elindul egy elvileg egyszerű utazásra Southamptonból New Yorkba. Ahogy azonban az előzetesből látható, az utat megszakítja a Prometheus újbóli felbukkanása, amelyet néhány hónappal korábban elveszettnek hittek.

A promó néhány pillanata erős horror hangulatot sugall, bár a viktoriánus Event Horizon pokoli illata is érződik. De ha ismered a Sötétség sorozatot, tudnod kell, hogy váratlan dolgokra számíthatsz, ahogy Friese és Odar legújabb rémálma lejátszódik.

Kerberos egyébként a görög mitológiában a Hádész bejáratát őrző többfejű kutya. Prométheusz pedig az a szerencsétlen égi lény, aki megpróbálta ellopni a tüzet a többi istentől és ezért a bajáért örökké tartó kínszenvedésre ítélték.

A szereposztásban a Sötétségből ismert Andreas Pietschmann mellett Emily Beecham, Anton Lesser, Aneurin Barnard, Miguel Bernardeau és Maciej Musiał is szerepel. Az 1899 nyolc epizódja november 17-től lesz látható a Netflix műsorán.

1899 hivatalos előzetes

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Porsche még mindig Forma-1-es partnert keres

Lockwood és Tsa. – Itt a Netflix új természetfeletti sorozatának első bepillantása