A „Trainspotting” Spinoff sorozat Begbie-t hozza előtérbe

TriStar Pictures

Az őrült Begbie további kalandjait Robert Carlyle színész játsza a folytatásban is, aki két Trainspotting filmben játszotta az örült karaktert, Danny Boyle rendezésében.

Carlyle a COBRA című műsorát népszerűsítő interjúban elmondta, hogy ő és a Trainspotting szerzője, Irvine Welsh Begbie-re összpontosító televíziós spinoff munkálatain dolgoznak.

TriStar Pictures

Az első Trainspotting film, amelyet 1996-ban adtak ki, egy generációt meghatározó történet volt a drogfüggő skót fiatalokról és balszerencséikről. A régóta spekulált folytatást 2017-ben adták ki, amelyben két évtizeddel az első film eseményei után vették fel, a traumatizált karakterek a múlt kísérteteivel foglalkozó szerepüket.

Ewan McGregor, Ewen Bremner, Johnny Lee Miller, Kelly Macdonald és mások főszereplésével a Trainspotting filmeket John Hodge írta.

Welsh 2016-ban megjelent The Blade Artist című regénye egy emigráns Begbie körül játszódik, aki visszatér Skóciába, hogy részt vegyen fia temetésén. Welsh írt egy Trainspotting folytatást is, amelyet 2002-ben adtak ki, és Skagboys címmel egy előzetest, amelyet egy évtizeddel később, 2012-ben tettek közzé.

Egyelőre nincs hír arról, hogy miről is szól pontosan a Trainspotting folytatása, de Carlyle szerint reméli, hogy új hírekkel szolgálhat a rajongók számára “valamikor a következő évben”.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Gucci elképzel egy koncepcióboltot, amely forradalmasítani fogja a szüreti piacot

Star Wars filmek sorrendben – Star Wars részek sorban megjelenés és kronológia szerint