A Gyűrűk Ura: Rohirrim háborúja animációs film megjelenési dátuma 8 hónapot tolódik

Warner Bros. Pictures

A New Line Cinema és a Warner Bros. Pictures Animation A Gyűrűk Ura: Rohirrim háborúja (Lord of the Rings: The War of the Rohirrim) című animációs filmjének megjelenési dátuma eltolódott, mivel a filmóriás átrendezi a közelgő programját.

Mikor jön ki A Gyűrűk Ura: A Rohirrim háborúja?

New Line

Az új A Gyűrűk Ura: Rohirrim háborúja megjelenési dátuma 2024. december 13-án lesz. Ez egy jelentős csúszás, mivel eredetileg 2024. április 12-re volt kitűzve.

A Phoebe Gittins és Arty Papageorgiou által írt előzményfilm 183 évvel A két torony előtt játszódik majd és Brian Cox Helm Hammerhandjére, Rohan királyára koncentrál.

A Kenji Kamiyama rendezésében készülő animációs filmben Brian Cox, Gaia Wise, Miranda Otto, Luke Pasqualino, Lorraine Ashbourne, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley Michael, Jude Akuwudike, Bilal Hasna és Janine Duvitski lesz a főszereplő. A film producere Joseph Chou.

“A Gyűrűk Ura-filmek új filmes magasságokba emelték Tolkien remekművét és egy egész generációt inspiráltak” – mondta Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures Group elnöke.

“Ajándék, hogy újra megnézhetjük Középföldét, sok-sok azonos kreatív látnokkal és a tehetséges Kenji Kamiyamával az élen. Ez egy olyan epikus ábrázolás lesz, amilyet a közönség még soha nem látott.”

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az Egészséges Reggeli Rutin Fontossága: Energia Az Egész Napra

Divat idézetek a legismertebb divatszakemberektől