A Netflix 2024-re halasztotta el 5 eredeti filmjének a megjelenését

A What’s on Netflix szerint a késleltetett filmek a következők: A Family Affair, Damsel, Players, Shirley és Spaceman.

A Family Affair
©Netflix

Az A Family Affair egy romantikus komédia Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King főszereplésével és eredetileg november 17-én érkezett volna a streamingszolgáltató hálaadási filmjeként. Az előzmények szerint King egy fiatal nőt alakít, akinek édesanyja (Kidman) romantikus kapcsolatba kerül a főnökével (Efron), egy filmsztárral.

A Damsel-t pedig október 13-ra tervezték bemutatni, de elhalasztották. A Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown, aki egy leánykát alakít, aki férjhez megy egy herceghez, majd rájön, hogy valójában egy sárkánynak szánták áldozatnak és a túléléshez magára kell hagyatkoznia.

A Players egy másik romantikus komédia, Gina Rodriguez és Tom Ellis főszereplésével. Rodriguez Macket alakítja, aki egy profi felszedőművészként belezúg egy célszemélybe (Ellis). Damon Wayans Jr. a társszereplője. A filmet idén ősszel akarták bemutatni.

A Shirley című film Regina King főszereplésével készül és Shirley Chisholm életéről szól, aki az első fekete nő volt a kongresszusban.

Az Űrhajós, Adam Sandler főszereplésével, aki egy űrhajóst alakít, akinek élete kezd darabokra hullani, miközben a távoli űrben van. Egy túlvilági forráshoz fordul segítségért. Carey Mulligan, Paul Dano, Kunal Nayyar és Isabella Rossellini is szerepel a filmben. A film Jaroslav Kalfař Űrhajós Csehországban című regénye alapján készült.

Lift Netflix film
©Netflix

Egy másik filmet, a Kevin Hart főszereplésével készült Liftet eredetileg 2023 augusztusára tervezték bemutatni, de az idei TUDUM-on kiderült, hogy 2024. január 13-ra tolódott. A filmben egy rablóbandát láthatunk, akiknek egy terrorista támadást kell megakadályozniuk.

A Netflix nem indokolta a csúszásokat – bár lehet, hogy a folyamatban lévő SAG-AFTRA színészsztrájkhoz és a WGA írósztrájkhoz van köze, de ez csak találgatás.

What do you think?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A világ legszokatlanabb állatai – Lenyűgöző és rejtélyes lények a természetben

Az állatok intelligenciája: Milyen okosak valójában a kedvenceink?