Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Adatlap-kép

Simon Ágnesoffline

 • 0

  Posts

 • 0

  Comments

 • 888

  Views

 • Simon Ágnes profilképe

  Simon Ágnes

  1 év, 2 hónap óta

  Amikor kinyitod a telefont, egy csomó alkalmazást fogsz látni benne. Ahogy a telefonodon is sok alkalmazás van, NEKED is sok gondolatod van.

  Amikor először megkaptad a telefont, voltak olyan alkalmazások, amelyek már előre telepítve voltak, nem volt választásod, hogy akarod-e őket, mert már ott voltak.

  Most gondolj egy olyan hiedelemre, amelyet nem választottál magadnak az özvegység kapcsán, mert már „előre telepítve” volt. Mondok párat, hogy megértsd mire gondolok:

  – Ezt nem lehet túlélni

  – Örökre ilyen nehéz lesz, sőt egyre rosszabb

  – Az életem egy fájdalom lesz

  – Mindig ennyire fog hiányozni

  – A gyerekeket nem lehet egyedül nevelni

  – Az élet már sosem lesz olyan, mint régen volt

  Ezek azok a hitek és gondolatok, amelyek az emberek kollektív tudatalattijában léteznek az özvegység kapcsán. Naponta többször visszaköszönnek neked, mint, ahogyan a telefonodon is a különféle előre telepített applikációk. Mivel ott vannak azt hiszed, hogy kötelező hinni nekik, kötelező naponta megnyitnod őket. Sajnos újakat is telepítesz rá, amelyek nem hasznosak neked és azokkal is foglalkozol nap, mint nap.

  Sőt nemcsak rájuk nézel és megnyitod őket, hanem az életben naponta keresed is a megerősítést arra, hogy ez ennyire nehéz lesz, ebből nincsen kiút. Sajnos az agyunk így működik, azt mutatja, amit keresünk.

  Egy veszteség ezért ennyire nehéz, mert van sok kollektív tudatalatti meggyőződés róla, amit nagyon nehéz észre venned, nehezen ismered fel őket.

  Én felismertem őket és utána eldöntöttem, hogy mi legyen az én hitem és meggyőződésem az özvegységről. Letöröltem azt, ami nem kellett, olyanokat telepítettem, amelyek segítették az utamat.

  Mi lenne, ha azt mondanám, hogy segíthetek neked is ebben, segítek eltávolítani a nem hasznos applikációkat a telefonodról, meggyőződéseket az utadból?

  Szenvedélyesen osztok meg olyan eszközöket, amelyek segítenek legyőzni a fájdalmadat, segítenek kezelni a gondolataidat és az érzelmeidet.

  Az általam megosztott eszközök beváltak számomra, és lépésről lépésre kell megtenni a folyamatot annak érdekében, hogy megváltoztassuk a jelenlegi helyzetedről alkotott véleményedet. Ha egyedül nem megy, nehezen haladsz ezzel, vagy nem is tudod hogyan kezdj bele, akkor keress meg kérlek, beszéljünk, vágjunk bele egy közös munkába együtt.

  Mondd el, melyik hitet szeretné eltávolítani ma a ’telefonodról’?https://www.gyaszozvegyszulokent.hu/index.php?oldal=dolgozz_velem #gyaszfeldolgozas

Groups

Group logo of Gyászfeldolgozás
Gyászfeldolgozás
Public Group

Media

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Close
of

Processing files…

Tovább az eszköztárra