Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Adatlap-kép

Simon Ágnesoffline

 • 0

  Posts

 • 0

  Comments

 • 888

  Views

 • Simon Ágnes profilképe

  Simon Ágnes

  1 év, 2 hónap óta

  Mit jelent a gyógyulás a gyászból?
  Nagyon sokat gondolkozunk rajta valószínűleg mindannyian, mi lesz, ha meggyógyulok, mit fogok akkor érezni? Milyenek lesznek a napjaim? Miben lesz más az életem és az ahogyan a világra nézek és ahogyan a világ rám tekint?
  A veszteségünk elején szinte elképzelhetetlen, hogy ez a fájdalom majd más lesz, már nem fogja meghatározni a minden napjainkat, hogy lesz megint élet bennem és körülöttem és én azt szeretni is fogom.
  Ennek kapcsán a gyógyulás a gyászból tudjátok nem jelent mást és ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam, mint azt az állapotot, amikor a halál, a veszteség már nem határoz meg téged, nem befolyásolja a minden napjaidat. Nem ez a meghatározó elem a számodra, nem ezen a szemüvegen keresztül nézed a világot. Nincs hatalma feletted, nem jelent egy kontrollt a gondolataid és érzelmeid felett.
  Én sem tudtam, hogy ez ezt jelenti, a gyásztanácsadó képzésen figyeltem fel rá és kezdtem gondolkozni azon, hogy bizony van benne igazság. Ez egy folyamat, ezért hívjuk a veszteségfeldogozást egy folyamatnak, mert idáig el kell jutnunk, hogy ne legyen hatalma felettünk.

  Kérlek, ha ehhez segítségre lenne szükséged, vagy csak szeretnél beszélgetni valakivel, aki ezt már átélte, akitől kérdezhetsz, aki segít megérteni, hogy mi történik veled, akkor keress meg, beszélgessünk egyet kötetlenül. Mondd el mi történik benned, oszd meg, ne ülj egyedül otthon a bánatoddal.
  Várlak sok szeretettel. ❤️
  https://www.gyaszozvegyszulokent.hu/

Groups

Group logo of Gyászfeldolgozás
Gyászfeldolgozás
Public Group

Media

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Close
of

Processing files…

Tovább az eszköztárra